Om Oss

Vi på Fabrikörens Charkuteri skapar äkta charkverk på vår släktgård i Näsberg. En plats med historia och natur som känns i våra produkter. Vattnet, veden, luften, kärleken – allt det sitter i smakerna. Resultatet? Som lyxkrog fast hemma.

Vår historia

Gården i Näsberg – 212 år av historia

Släktgården i Näsberg ligger bara ett par mil från polcirkeln, i Norrbottens vackraste natur. Här har vår familj levt av skog- och lantbruk sedan 1811. Nu, sex generationer senare, får gammalt möta nytt med vår fina fabrik som ligger intill de tvåhundraåriga byggnaderna. Istället för skogsbruk får markens rikedomar ge smak åt våra delikata produkter. Vi går bredvid våra förfäders fotspår och fortsätter vårda och nyttja platsen på ett sätt som vi vill att vår familj och Jokkmokk ska vara stolta över.

Vi som jobbar här

Magnus Kvickström

Grundare och VD

070-308 89 11

magnus@fabrikorens.se

Linda Kvickström

Säljare / Ekonomi

073-934 60 33

linda@fabrikorens.se

Länsstyrelsen

Kvickströms Charkuteri AB bildades med målet att etablera en charkuterianläggning i den lilla byn Näsberg ca 3 mil söder om Jokkmokk. Anläggningen har byggts upp i direkt anslutning till vår släktgård sedan flera generationer. Vi vill med vår satsning påvisa att det är möjligt att lönsamt producera högklassiga charkuteriprodukter, att skapa arbetstillfällen och att bidra till en levande lands- och glesbygd. Satsningen har krävt stor satsning av eget kapital kombinerat med kapital från bank och investeringsstöd från Jordbruksverket/Länsstyrelsen i Norrbotten. Det investeringsstöd som beviljats av Jordbruksverket/Länsstyrelsen har varit en möjliggörare och en ovärderlig del av finansieringen av charkfabriken.